Adria Transport a achiziționat prima locomotivă Siemens Vectron

Adria Transport a achiziționat prima locomotivă Siemens Vectron

Compania Adria Transport, a lansat noua sa locomotivă electrică Siemens Vectron 193. În mod obișnuit cunoscută doar sub numele de Vectron, este cea mai avansată locomotivă electrică produsă în prezent. „Aceasta este prima locomotivă Vectron înregistrată în Slovenia, este o locomotivă multisistem, ceea ce înseamnă că se poate adapta automat la sistemul de alimentare cu energie al țării în care operează”, a declarat Alen Kramberger, directorul Adria Transport. În plus față de noua locomotivă, Adria Transport are cinci locomotive, trei electrice Siemens Taurus 1216 și două diesel Siemens Hercules 2016.
Adria Transport a achiziționat prima locomotivă Siemens Vectron
Noua locomotivă, pentru care a fost ales numele Katja, are un permis de operare pentru Germania, Austria, Ungaria, Slovenia și Croația. Aceasta va fi folosită pentru transportul feroviar pe ruta Ungaria – Croația – Slovenia (către stațiile de frontieră cu Italia).
Adria Transport a fost înființată în 2005 de către Luka Koper și compania austriacă GKB Graz în vederea îmbunătățirii legăturilor feroviare dintre portul Koper și terminalele din teritoriu și au fost primii operatori privați din Slovenia. În 2017, au operat 2000 de trenuri.Foto&info: Luka Koper

1.032 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *