Lucrările la calea de rulare pe bulevardul Vasile Milea prind viteză

Lucrările la modernizarea căii de rulare pe Bulevardul Vasile Milea au prins viteză în ultimele săptămâni, după o lungă perioadă de amorțeală, existând șanse reale ca tramvaiele liniilor 1, 10, 11, 35, dar și a troleibuzelor din Drumul Taberei să revină la normal. Astăzi au demarat lucrările pentru ultimul tronson din intersecția cu Bulevardul Iuliu Maniu, iar pe restul traseului se lucrează la finalizarea căii de rulare pe sensul spre Bulevardul Timisoara, sensul opus fiind deja realizat, așteptând straturile finale de beton și asfalt.
Foto: mobilitate.eu1.188 Vizualizări

9 thoughts on “Lucrările la calea de rulare pe bulevardul Vasile Milea prind viteză

 1. In comunicat spun doar de 11 ca revine,nu si de 35. Deci ramane,19 la Zetari si 11 tot la Zetari dar pe Rahova si Ferentari? Cum se aude…Si 8-ul dispare. Toate astea din 25 mai.

   1. De unde tramvaie si pentru 35 si de ce se insista cu revenirea acestuia? In lipsa lui 8…Capătul de la Sura Mare,rămâne doar pentru a se întoarce în caz de urgență?Se va parca pe linie cel mai probabil…

 2. Overall, tinand cont si de graficul de executie umflat al PMB, Swietelsky a lucrat foarte bine, curat si destul de calitativ. Sper sa prinda si celelate contracte de modernizare in viitor😊

 3. Ar trebui să revină și 8, dar pe traseu modificat, adică Ghencea – trafic greu – zetari. 43 poate să dispară, e mai mult ca să nu rugineasca capătul Basarab. Ar face bine și un 48, Ghencea – Basarab. Așa mă enervează că linia de pe 13 septembrie – Ghencea e folosită așa rar, iar autobuzele stau blocate în trafic. 35 poate fi dus din nou la Vasile Pârvan.

 4. După ce Militari va avea 24 Tramvaie noi, vreo 15 PPC ( 10de la Dudesti și vreo 5 din ALX) și 8 tramvaie bucur.
  25 – 12 ture
  10 – 12 ture
  11 – 6 ture (plus câteva de la celelalte, ALX, GR)
  47 – 6 ture
  35 – 6 ture (și ar merge la Pârvan)
  48 – 4 ture (dacă s-ar înființa pe ruta Ghencea – Trafic greu – AFI – Basarab) sau 8 cu traseul Zetari – Ghencea.
  Rezervă poate rămâne 091 dacă e.

  11, 35 si 47, 48 cu Bucur + PPC. Să aibă și liniile astea o minimă posibilitate PPC.
  Iar V3A-93 nu mai au ce căuta în Militari. Pot să le dea la BN, Victoria, pentru 44 (adică ce e V3A militari acum să le dea la Victoria pentru 44, iar Victoria să își vadă de 5, 46, 24, 44).
  Militari ar trebui să se rezume la Tramvaie noi, PPC și Bucur. La fel și Alexandria, PPC și noi, eventual să le rețină pe 361 și 205. Le dă pe 11 printre PPC.
  GR la fel, noi + PPC plus făcut 013, 026,064 și 175 PPC, iar 7 ar trebui cu PPC. La fel de la GR câteva PPC pe 25. Gr să ia PPC cam 9 de la Dudesti restul transformare din cele menționate (Federe). Restul parcului la Titan. Excepție 181 și 206 care merg folosite la 11.

 5. Deja devine bataie de joc…cand au de gand sa monteze firul, sa curete si debaraseze linia, sa stranga organizarea de santier ? Cand se apuca de curatat pasajul Basarab care e un jeg sinistru, focar de infectie ? Bataie de joc, pana sa ajungem la nivelul Cluj, Timisoara , Iasi, Brasov, Oradea, ba chiar Galati si Craiova , mai avem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *