Londonezii vor putea utiliza cele 41 de stații ale Elizabeth Line de anul acesta

Londonezii vor putea utiliza cele 41 de stații ale Elizabeth Line de anul acesta

Acesta va fi un an de important pentru londonezi, cu linia Elizabeth care se va deschide în prima jumătate a anului. Transport for London (TfL) anunță că se apropie de sfârșitul primei faze a operațiunilor sale de probă înainte de a începe următoarea fază, inclusiv teste la scară largă pe noua cale ferată, reprezentând un pas crucial înaintea deschiderii liniei Elizabeth.
Calea ferată transformațională va reduce timpul de călătorie, va crea o capacitate de transport suplimentară, va îmbunătăți accesibilitatea și va oferi un impuls economic uriaș capitalei și nu numai. Cu un total de 10 noi stații construite, 31 modernizate pe un traseu vechi și legături de călătorie, linia Elizabeth va sprijini noi locuințe și locuri de muncă în Londra, Berkshire, Buckinghamshire și Essex.

S-au înregistrat progrese semnificative în direcția finalizării noii căi ferate de Crăciun, având loc modernizări planificate și lucrările continuând la două stații noi de ultimă generație, care urmează să fie predate TfL. Cel mai recent software de semnalizare Siemens pentru calea ferată a fost pus în funcțiune împreună cu software-ul actualizat al trenurilor Alstom instalat pe trenuri. Au fost, de asemenea, upgrade-uri atât la sistemul de comunicații de control, cât și la sistemul de ventilație a tunelului.

Faza de operațiuni de încercare va implica o serie de organizații, inclusiv TfL și London Underground, linia MTR Elizabeth (în calitate de operator) și Network Rail, care colaborează pentru răspunsul la scenariile de testare împreună cu mii de voluntari. Serviciile de urgență, inclusiv Poliția Britanică de Transport, Brigada de Pompieri din Londra și Serviciul de Ambulanță din Londra vor fi, de asemenea, implicate, demonstrând modul în care ar răspunde la incidentele din rețea și din stații. Ca urmare, vor exista momente în care vehiculele de poliție, pompieri și ambulanțe pot fi văzute în apropierea stațiilor, testând și simulând ceea ce s-ar întâmpla în cazul în care personalul lor ar trebui să participe.

În perioada de până la deschiderea liniei Elizabeth, activitatea va avea loc în majoritatea zilelor, inclusiv în weekend. Alte exerciții vor include răspunsul la tren, semnalizare, operare uși și simulări de cale. Probele au început în 20 noiembrie 2021.

Londonezii vor putea utiliza cele 41 de stații ale Elizabeth Line de anul acesta

Când linia Elizabeth se deschide, va funcționa inițial ca trei căi ferate separate. Călătorii din vest vor trebui inițial să se schimbe la Paddington pentru servicii în secțiunea centrală a rutei, iar călătorii din est vor trebui inițial să se schimbe pe Liverpool Street. A fost elaborat un plan revizuit pentru o deschidere completă anterioară a liniei Elizabeth. Cele mai recente planuri asigură că serviciile complete pe linia Elizabeth din Reading, Heathrow și Shenfield se pot conecta cu tunelurile centrale din toamna anului 2022. Finalul proiectului va fi cel târziu în mai 2023, când va fi stabilit orarul final.

Foto&info: Transport for London489 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *