Greenbrier lansează raportul inaugural de mediu și de administrare
Transport

Greenbrier lansează raportul inaugural de mediu și de administrare

Greenbrier Companies a anunțat lansarea raportului său inaugural de mediu, social și guvernanță (ESG) care, printre cele mai importante puncte de vedere, include realizările de responsabilitate socială a companiei Greenbrier. Prioritățile ESG ale Greenbrier provin din strategia sa corporativă din patru piloni pentru: (i) consolidarea activităților de bază în domeniul ingineriei și producției din America de Nord; (ii) extinderea operațiunilor internaționale; (iii) creșterea operațiunilor la scară pe piețele noi și existente; și (iv) extinderea bazei talentelor printr-o conductă de talente mai profundă. Raportul prezintă patru categorii, inclusiv:

– Punerea oamenilor în primul rând: angajamentul Greenbrier față de sănătatea și siguranța angajaților, certificări de calitate și siguranță, practici de diversitate, oportunități egale de angajare și inițiative de dezvoltare a talentului.
– Promovarea durabilității: căile ferate și vapoarele sunt printre cele mai eficiente moduri de transport de mărfuri. În ultimii ani, Greenbrier a introdus modele durabile, inclusiv reducerea greutății tărei și punerea în aplicare a combinațiilor în mai multe oferte de produse.
– Conducerea industriei transportului de mărfuri: evidențiază participarea lui Greenbrier la asociații comerciale, coaliții de siguranță conduse de industrie, dezvoltarea și gestionarea campaniilor și eforturile de inovare a produselor.
– Contribuție la comunitățile noastre: se concentrează pe eforturile caritabile ale Greenbrier, pe acțiunile de voluntariat la nivel mondial și pe campaniile de acordare a angajaților.

„Ca lider al industriei, Greenbrier oferă abordări inovatoare pentru transportul feroviar și maritim de marfă”, a declarat William A. Furman, președinte și CEO. „Cu toate acestea, valoarea unei companii se bazează pe mult mai mult decât pe numere. Responsabilitatea corporativă, administrarea mediului și guvernanța puternică au devenit componente din ce în ce mai integrante pentru satisfacția clienților, acționarilor și angajaților. Sunt încântat să văd realizările noastre recente publicate spre revizuire de către investitori, clienți, angajați și alte părți interesate. ”

“Acest prim raport ESG este o etapă plină de satisfacții pentru Greenbrier și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim raportarea ESG pe măsură ce afacerea noastră crește”, a declarat Lorie Tekorius, vicepreședinte executiv Greenbrier și director de funcționare. „Sunt mândru de toți membrii echipei noastre și apreciez angajamentul pe care fiecare instalație Greenbrier l-a asumat pentru a ajunge aici. Fiind unul dintre cei mai mari producători de vehicule feroviare și de barje marine din lume, ne străduim să conducem prin exemplu. Acest raport ESG nu face excepție. ”
În 2018, Portland Business Journal (PBJ) a listat Greenbrier drept a patra cea mai mare companie comercializată în Oregon și SW Washington, pe baza veniturilor anuale. În același an, Greenbrier a fost listată pe locul 13 pe lista „Cele mai admirate companii” din PBJ.

„Ne bucurăm că angajatorii ca Greenbrier operează în Oregon”, a declarat Tobias Read, trezorierul statului din Oregon. „Îl felicit pe Greenbrier pentru angajamentul său de a fi un mare angajator și un lider corporativ activ. Aștept cu nerăbdare succesul lor continuu. ”Foto&info: Greenbrier

99 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *