Etihad Rail și Egis colaborează pentru extinderea cu 850 km a căilor ferate din Emiratele Arabe

Etihad Rail și Egis colaborează pentru extinderea cu 850 km a căilor ferate din Emiratele Arabe

Egis va sprijini compania Etihad Rail în gestionarea dezvoltării rețelei feroviare din Emiratele Arabe Unite, care joacă un rol-cheie în creșterea continuă a transportului feroviar convențional în regiunea Orientului Mijlociu. Acest proiect, după finalizare, va asigura conectivitatea necesară între porturi și industrii. Rețeaua existentă și operată în prezent de 264 km va fi extinsă cu peste 600 km în Etapa a 2-a și 250 km în Etapa 3. Rețeaua face parte din rețeaua feroviară a Consiliului Cooperativelor din Golf (GCC).

Etihad Rail a numit Egis pentru a-și consolida echipa și a aduce expertiză și experiență în domeniul managementului tehnic și al proiectelor. Egis va integra Etihad Team și vor lucra împreună pentru gestionarea activităților de inginerie și implementare pentru a atinge viziunile și obiectivele Etihad Rail până în 2024. Acest proiect provocator și interesant va necesita o vastă experiență și coordonare. Rețeaua este o combinație de linii de transport de marfă în primul rând și de pasageri, care se întinde pe o distanță de peste 1200 km și dispune de aproape 40 de locații logistice pentru transportul de marfă și pasageri.

Rețeaua, care leagă Gweifat de Fujairah, va lega Arabia Saudită în Emirate și Oman până în 2024. Acesta este cel de-al treilea proiect de transport major în Emiratele Arabe în care este implicat Egis. Grupul este deja implicat în metroul fără conductor (Dubai Metro Red Line Extension) și Autonomous Vehicles (Bluewaters Ground Rapid Transit System).
Creșterea și dinamica Emiratelor generează schimbări majore în infrastructură, iar Etihad Rail face parte din strategia de dezvoltare a transportului feroviar în Orientul Mijlociu și mai ales în EAU.Foto&info: Egis

837 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *