CZ Loko a predat prima locomotivă clasa 742.71x din lotul de 50 pentru CD Cargo

CZ Loko a predat prima locomotivă clasa 742.71x din lotul de 50 pentru CD Cargo

CZ LOKO a predat prototipul locomotivei clasice modernizate 742.71x ČD Cargo. Este prima dintr-o serie de 50 de mașini comandate. Pe lângă achiziționarea de locomotive, modernizarea vehiculelor mai vechi este o altă modalitate de înlocuire treptată a parcului de locomotive ČD.

Pe lângă manevră, locomotiva este proiectată pentru serviciul mediu de transport și este echipată cu toate caracteristicile moderne pe care CZ LOKO le oferă clienților săi de locomotive. Acestea includ, de exemplu, monitorizare și diagnosticare on-line, control multi, un sistem sofisticat de camere, funcții de securitate sau dispozitive de securitate.

Prima locomotivă 742.711 a fost supusă unei serii de teste cheie pe circuitul de testare Velim. Acum, operația de verificare la fața locului continuă. După finalizarea sa în luna ianuarie a anului viitor, se așteaptă ca seria să fie aprobată definitiv, culminând cu eliberarea unui certificat de tip și a unui certificat de vehicul feroviar.

În același timp, va fi aprobată varianta fără sistemul european ETCS, a cărei instalare va avea loc ca parte a locomotivelor de serie. Motivul constă în principal în scurtarea perioadei de evaluare a operației de testare și minimizarea numărului de teste care să îndeplinească programul cerut. Contractul presupune modernizarea uneia sau a două locomotive pe lună până la finalizarea celor 50 de unități. Modernizarea de serie trebuie să înceapă la începutul anului viitor. Alte locomotive vor ține cont și de comentariile de fapt ale personalului de operare, care vor rezulta din experiența în funcționarea prototipului.Foto&info: CZ Loko

772 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *