Tabăra Națională de comunicare și teatru pentru tineret ‘Jocul ca Teatru’

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu în parteneriat cu Asociația DRAM CENTER 07 SIBU și ASOCIAȚIA Internațională de Tineret ‘BECOME’ Sibiu organizează, în perioada 14-20 august 2017, la Centrul de Agrement Rîul Sadului cea de-a VI-a ediție a Taberei Naționale ‘Jocul ca Teatru’.

Tabăra este finanțată de Ministerul Tineretului și Sportului prin Programul Național ‘Tabere Naționale și Tematice’.
Ediția din acest an reunește peste 90 de tineri cu vârste cuprinse între 10 și 20 ani, din 14 județe ale țării.
Sub îndrumarea animatorilor de tineret, a tinerilor actori și a formatorilor, tinerii participă la ateliere de scenarii și de mișcare, realizează afișe, costume, măști și vor pune în scenă o piesă scrisă, concepută și prezentată chiar de ei, în fața celorlalți colegi.

Prin metode de educație nonformală și de educație prin joc, activitățile urmăresc dezvoltarea individuală a participanților, creșterea încrederii de sine, dezvoltarea abilitaților de comunicare și interacținea în grup, dar și implicarea comunitară, spiritul de inițiativă, iar în final realizarea unui proiect inițiat de tineri de la idee la punerea în practică.
Ziua de 24 august va fi rezervată vizitării Muzeului ASTRA și a Centrului Istoric al Sibiului.

Activitățile pot fi urmărite în timp real pe blogul Taberei ‘Jocul ca teatru’ 2017: https://joculcateatru.wordpress.com/
Persoana contact Ioana Bodea—consilier tineret, E-mail: ioanamateiu@ yahoo.com

Foto: https://joculcateatru.wordpress.com/

766 Vizualizări