Siemens Mobility a început un parteneriat cu Gujarat Metro Rail Corporation pentru tehnologii avansate de electrificare feroviară

Siemens Mobility a început un parteneriat cu Gujarat Metro Rail Corporation pentru tehnologii avansate de electrificare feroviară

Siemens Mobility, ca parte a unui consorțiu cu Rail Vikas Nigam Limited, a primit două comenzi separate de la Gujarat Metro Rail Corporation Limited (GMRCL) pentru faza 2 a metroului Ahmedabad și faza 1 a metroului Surat. Ambele orașe se află în statul de vest Gujarat. Cota Siemens Mobility ca parte a consorțiului este în valoare de aproximativ 75 de milioane de euro.

Prima comandă este pentru Ahmedabad Metro Phase 2, care cuprinde două coridoare care acoperă mai mult de 28 de kilometri și are 23 de stații și un depou. A doua comandă este pentru Surat Metro Phase 1, fiind construită pentru a deservi Surat cu o lungime de rută de peste 40 de kilometri, acoperind 38 de stații și două depouri. În plus, Siemens Mobility va oferi, de asemenea, soluții digitale avansate, inclusiv Supervisory Control and Data Acquisition (SCADA) pentru ambele rute, pentru a crește fiabilitatea, eficiența energetică și productivitatea.

Andre Rodenbeck, CEO al diviziei Rail Infrastructure, Siemens Mobility, a declarat: „Suntem mândri nu doar că furnizăm tehnologiile noastre de ultimă oră pentru ambele linii, ci și know-how-ul nostru local. Transformarea durabilă a sectorului transporturilor din India este în plină desfășurare și, cu ambele proiecte, în orașele Surat și Ahmedabad, sistemele locale de transport rapid în masă se vor dezvolta într-un sistem de transport public de clasă mondială pentru oameni. Acesta va fi un avantaj imens pentru călători, dar și pentru mediul în care tehnologia întărește sustenabilitatea.”

Foto&info: Siemens Mobility

178 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *