Sursa ta de sanatate – Livada cu Ceai

Livada cu Ceai

Numeroase studii realizate in decursul anilor au ajuns la aceasta concluzie cu privire la ceaiuri si anume ca fiecare sortimente in parte are proprietati ce ar putea fi solutia pentru tratarea unei varietati de afectiuni. Vorbim despre o bautura pe care cei mai multi o savureaza de placere, existand chiar si un ritual inchinat acestuia pe care noi il stim sub denumirea de ceaiul de la ora cinci. In acelasi timp, acesta poate fi sorbit si pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului.

Spre exemplu, ceaiul verde este renumit pentru faptul ca tine kilogramele nedorite la distanta, ajutandu-i enorm pe cei ce urmeaza o dieta in acest scop. De asemenea, proprietatile sale sunt sursa de energie pentru corp, in acelasi timp ajutand la prevenirea unui numar extins de boli cronice care pot degenera. De altfel si radicalii liberi reprezinta o problema, efectele acestora fiind cu succes estompate sau inlaturate prin consumul regulat al ceaiului verde.


Foarte important este ca plantele sa fie recoltate si procesate in mod corespunzator pentru ca acestea sa nu afecteze calitatea licorii mult indragite de consumatori. In acest sens, Livada cu Ceai , magazin de specialitate din mediul online, ofera ceai verde in variate sortimente, sigilate in conformitate pentru ca acestea sa isi pastreze prospetimea si proprietatile.

Stiati ca printre cele mai importante beneficii ale ceaiului verde se numara continutul ridicat de flavonoizi, acele substante antioxidante extrem de importante pentru buna functionare a organismului? De altfel, tot acest tip de ceai contine un procentaj de pana la 70% catechine din flavonoizi, pe care in ceaiul negru le gasim doar in proportie de 8%.

Ceaiurile – adevarate izvoare de sanatate
Cele mai bune optiuni de hidratare sunt cele care includ ceaiurile. Indiferent de anotimp, acestea sunt recomandate spre consum pentru ca sunt un adevarat izvor de minerale, vitaminte si antioxidanti – substante esentiale pentru o conditie de sanatate excelenta. Efectul energizant si tonic al acestora tine de proprietatile ce tin radicalii liberi la distanta.

In functie de preferinte si nevoi, Livada ofera optiuni de ceaiuri dintre cele mai diversificate, cu timpuri variate de infuzie. Spre exemplu, ceaiurile cu efecte tonice asupra sistemului nervos sunt recomandate indeseobi celor ce sunt predispusi unor probleme la acest nivel. Rozmarinul, ginsengul, cicoarea, iasomia sunt numai cateva dintre plantele renumite pentru proprietatile deosebite ce le ofera in acest caz.


Una dintre sursele cele mai consumate de ceai din lume este cel negru. Gustul acestuia variaza de la acid, pamantiu si putin dulceag, la citric, picant, afumat sau floral, in functie de zona in care este cultivata planta, dar si de tipul soiului de Camellia Sinensis.

Cu toate ca este procesata in cea mai mica varietate, ceaiul alb consta in acel puf alb argintiu recoltat de pe mugurii de ceai. Este un sortiment mai pretentios intrucat se realizeaza numai din acele frunzulite tinere selectionate atent. De altfel, magazinul online https://livadacuceai.ro il pune la dispozitia celor interesati, fiind disponibil intr-un asortiment deosebit de ceaiuri albe.

Nici ceaiul Pu-ERH nu se lasa mai prejos, acesta fiind cunoscut ca una dintre cele mai mari comori ale Chinei. Nu poate fi asemanat cu nici un alt sortiment, avand atribute apropiate cu cele ale vinului vechi.Toate sortimentele mai sus mentionate reprezinta o modalitate prin care diverse persoane pot contribui la buna functionare a organismului si a proceselor pe care acesta le desfasoara. Astfel, cei care doresc sa se bucure de beneficiile extraodinarea a ceaiurilor pot comanda produsele dorite de pe livadacuceai.ro – sursa de sanatate.

Comunicat de presă emis de livadacuceai.ro
Foto: Pixabay

1.253 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *