Începând de astăzi de la ora 15.00, circulația este închisă pe Transfagărășan

cnair,transfagarasan,deszapezire

Astăzi, 28.10.2017, începând cu ora 15:00, circulația rutieră pe Transfagărășan (DN 7C), între Piscul Negru și Bâlea Cascadă, va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule, ca urmare a căderilor de zăpadă, viscolului, ceței și pericolului de avalanșă.Decizia a fost luată de Sectarul de Stat al Ministerului Transporturilor, Mircea Biban și CNAIR, în baza avertizărilor meteo existente.

Având în vedere riscul major pentru viața și integritatea corporală a participanților la traficul rutier, cauzat de evoluția vremii în acest anotimp, secretarul de stat și CNAIR au luat decizia închiderii circulației pe acest sector de drum, până în primăvara anului viitor, când condițile meteo vor permite reluarea traficului rutier.
CFR SA pregătește revizia vagoanelor trenului prezidențial
Ziua Armatei Române 2017 sărbătorită în Parcul Carol din București
Între timp, pana la ora închiderii circulației de la ora 15.00, se va acționa pentru a le permite persoanele aflate în zonă să iasa de pe ruta DN 7C (Transfăgărășan).
Reprezentanții CNAIR se vor afla pe traseu pentru a îi ajuta pe cei care întâmpină eventuale greutăți la coborârea de pe Transfăgărășean, dar și pentru a interzice intrarea pe acest drum național.CNAIR a luat legătura în acest scop și cu reprezentanții Salvamont și cei ai Poliției.
Samsung DeX vă transformă telefonul într-un veritabil sistem desktop
Un nou tren București – Brașov – București operat de Astra Trans Carpatic
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360.

Comunicat Ministerul Transporturilor
Sursa foto: Ministerul Transporturilor Facebook

675 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *