Alstom și PKP echipează trenurile Express InterCity Premium cu Wi-Fi
Transport

Alstom și PKP echipează trenurile Express InterCity Premium cu Wi-Fi

PKP Intercity a semnat un contract cu Alstom pentru instalarea dispozitivelor Wi-Fi în trenurile Express InterCity Premium (EIP) fabricate inițial de Alstom. Primele trenuri Pendolino, cu acces la internetul wireless gratuit, vor fi lansate pe parcursul acestui an. Contractul se ridică la 31,7 milioane PLN și, pe lângă instalațiile Wi-Fi, include și întreținerea timp de 5 ani.

Potrivit studiilor de satisfacție a clienților efectuate de PKP Intercity, călătorii aleg oferta Express InterCity Premium în primul rând datorită siguranței sporite și confortului călătoriilor. Pasagerii apreciază garanția locurilor, accesul facil la prize, fotolii confortabile și posibilitatea de a folosi zona specială de liniște. Trenurile sunt, de asemenea, adaptate la nevoile persoanelor cu handicap, precum și oferă o călătorie confortabilă pentru familiile cu copii. În curând, pasagerii EIP vor putea, de asemenea, să utilizeze internetul wireless gratuit. Echipele Alstom din Varșovia vor fi responsabile pentru instalarea dispozitivelor Wi-Fi în trenuri (ED250).

Conform acordului, compania va crea o echipă de proiect de instalare Wi-Fi, precum și va asigura livrarea și întreținerea acestor dispozitive și instruirea personalului PKP Intercity. Ca parte a contractului încheiat între PKP Intercity și Alstom, care va furniza simultan serviciul unui operator de telecomunicații, va fi încheiat și un acord adecvat de utilizare a datelor. Astfel, datele utilizatorilor vor fi asigurate într-o manieră adecvată și conformă cu legea actuală privind protecția datelor cu caracter personal.


Foto&info: Alstom

454 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *