ABB a lansat un sistem inovativ de încărcare pentru automobilele electrice

ABB a lansat un sistem inovativ de încărcare pentru automobilele electrice

Dispozitivul de perete compact, controlat la distanță, capabil să livreze niveluri ridicate de putere direct la bateria unui vehicul, a fost lansat de ABB.. Ca și în cazul gamei de încărcătoare AC de la ABB, noul încărcător rapid DC este ideal pentru utilizarea în birouri, dealeri și locuri publice de parcare. Dar, deoarece încărcătorul de curent continuu oferă o putere de 24 kW direct la bateria autovehiculului, acesta permite un timp de încărcare mai rapid decât convertorul tipic la bord nominal de 6 kW.

Căsuța de perete ABB DC este disponibilă cu orificii single sau twin, care suportă atât standardele CCS, cât și cele CHAdeMO. Operarea de la o zi la alta este simpla, datorita unui ecran touchscreen de 7 inch, plin de culoare, cu lumina zilei. Printre funcțiile cheie se numără: pornirea și oprirea sesiunilor de încărcare, indicarea progresului în timpul încărcării, informațiile tarifare, meniurile de ajutor, selectarea limbii și accesul la codul PIN.

Cu o gamă de ieșiri de până la 920V DC, este pe deplin protejată de viitor pentru a gestiona următoarea generație de vehicule electrice de înaltă tensiune. Cutia inteligentă de perete DC utilizează serviciile ABB Ability Connected Services pentru a se integra cu structurile IT existente, permițând autentificarea, integrarea cu birourile din spate și platformele de plată, monitorizarea, diagnosticarea și repararea de la distanță, precum și actualizări și upgrade-uri la zi.

Alte funcții inteligente opționale includ: Dispozitiv de informații cu frecvență radio (RFID) și autorizație pentru codul PIN pe ecran; software de limitare a curentului de intrare pentru a se potrivi cu cerințele site-ului; instrumente web pentru statistici, configurare, managementul accesului; și posibilități personalizate de branding.Foto&info: ABB

1.220 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *