Vagoanele platformă produse de rușii UWG pentru Deutsche Bahn sunt livrate pentru testare

Vagoanele platformă produse de rușii UWG pentru Deutsche Bahn sunt livrate pentru testare

Tikhvin Freight Car Building Plant, o entitate membră a Grupului UWC, a trimis un lot de vagoane platformă articulate Sggrs80 produse pentru Deutsche Bahn pentru testare. Vagoanele de încercare, care sunt concepute pentru transportul containerelor grele, au fost produse în baza unui contract de furnizare a 160 de vagoane de marfă realizate între compania de cercetare și producție „United Wagon Company”, cel mai mare producător de vagoane pentru mărfuri din Rusia și Deutsche Bahn (DB), cel mai mare operator feroviar și proprietar de infrastructură din Europa.
La expedierea vagoanelor platformă au participat o delegație condusă de directorul general de achiziții al Deutsche Bahn, Uwe Günther, și șeful de gestionare a activelor și tehnologie la DB Cargo Thomas Jäger, precum și de directorul executiv al UWC, Timofey Khryapov.

Vagoanele vor fi supuse testării staționare, iar încercările se desfășoară pe o perioadă de câteva luni, cu un accent deosebit pe teste de eforturi longitudinale și verticale pe structura cadrului, teste pentru absorbția de șoc atât pentru vagoanele goale, cât și pentru cele încărcate, teste privind performanțele sistemului de frânare și teste de siguranță pentru mișcare de-a lungul unui traseu sinuos, printre altele.

Vagoanele container Sggrs80 cu șase axe au o lungime de 24 de metri, o capacitate de încărcare de 108,6 tone și capacitatea de a transporta în siguranță containerele ISO, containerele rezervoare și corpurile de schimb cu o greutate brută de până la 36 de tone în diverse categorii de dimensiuni. Proiectarea vagoanelor este mai ușoară decât cea a omologilor săi comuni pe piața europeană. Vagonul este echipat cu boghiuri cu o sarcină pe osie de 22,5 t și este proiectat pentru funcționarea pe o cale de calibru de 1.435 mm.


Foto&info: United Wagon Company

633 Vizualizări

2 thoughts on “Vagoanele platformă produse de rușii UWG pentru Deutsche Bahn sunt livrate pentru testare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *