Revista mobilitate.eu Nr.1 mai 2019 – Mobilitate.eu lansează noua revistă mobilitate.eu

Revista mobilitate.eu Nr.1 mai 2019 - Mobilitate.eu lansează noua revistă mobilitate.eu

Începând cu luna mai 2019 redacția mobilitate.eu lansează pentru prima dată o revistă online, cu același nume, într-un format simplu și eficient, pentru a putea fi citită pe orice dispozitiv, descărcată cu ușurință, având o dimensiune de maxim 3MB și un conținut grafic mediu, suportat de orice tip de dispozitiv. Revista poate fi accesată permanent din pagina dedicată.

În noua revistă, care în prima fază apare lunar, realizăm o sinteză a tuturor materialelor considerate importante ce au apărut în decursul lunii pe mobilitate.eu. Reportajele și prezentările exclusive vor fi prezente, la fel și majoritatea știrilor de interes pentru industria din România. Ne concentrăm în special pe materialele care au cel mai mare succes online, dar și pe materialele considerate importante pentru cititorii mobilitate.eu.

Odată cu lansarea revistei anunțăm și posibilitatea încheierii de contracte și colaborări comerciale, cu promovarea de reclame, produse și articole dedicate, care apar cu prioritate în revistă și pe mobilitate.eu, detaliile urmând să fie stabilite după un prim contact la comunicare@mobilitate.eu.

mobilitate.eu revista transporturilor și mobilitatii
Numărul 1 – Mai 2019855 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *