Mai multe autobuze și îmbunătățiri ale transportului public în Malta
Mobilitate

Mai multe autobuze și îmbunătățiri ale transportului public în Malta

Începând cu această săptămână, s-a înregistrat o îmbunătățire notabilă a transportului public din Malta, datorită creșterii flotei sale. Compania malteză de transport public a importat 40 de autobuze noi cu o lungime de 12 metri, care se așteaptă să permită adaptarea la cererea din ce în ce mai mare în transportul public. Una dintre modificările planificate constă într-o creștere a frecvenței celor cinci rute principale. Această schimbare este în vigoare de la începutul săptămânii.

În primul rând, de-a lungul săptămânii, ruta X4 între Valletta și Birżebbuġa care trece prin aeroportul Hal Far a început să funcționeze la fiecare 15 minute în timpul orelor de vârf. Locuitorii din Rabat, Ħ’Attard, Birkirkara și Msida, care circulă pe ruta 50, între Valletta și Rabat, se vor bucura, de asemenea, de un serviciu mai frecvent în orele de vârf, deoarece ruta va începe să funcționeze de două ori în fiecare oră între 16:00 și 18:00. zilele saptamanii.

Mai mult, Malta Public Transport lansează ruta 48 (între Buġibba și Valletta, inclusiv St. Paul’s Bay, Mosta, Birkirkara și Msida) la fiecare 15 minute în timpul săptămânii. Ruta 63, între Qormi și Valletta, va începe să funcționeze la fiecare 20 de minute, în orele de vârf, între luni și vineri. Capacitatea va crește astfel pentru locuitorii din Qormi și din anumite părți din Ħamrun.

În cele din urmă, modificările sunt previzionate și în Gozo, deoarece ruta 301, care operează între Mġarr și Victoria, va avea o frecvență crescută în zilele săptămânii pentru a compensa cererea în creștere.


Foto&info: Malta Transport

253 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *