Suedia – Green Cargo lansează două noi rute interne pentru creșterea volumelor de marfă transportate

Suedia - Green Cargo lansează două noi rute interne pentru creșterea volumelor de marfă transportate

Cu două noi rute interne directe de la Trelleborg și Göteborg, Green Cargo profită de traficul intermodal în creștere care sosește în porturile din sudul și vestul Suediei pentru a-și continua transporturile pe calea ferată către regiunea Mälar. Aceste rute oferă clienților din cadrul rețelei Green Cargo o frecvență mare de trafic, timpi de livrare rapidi și punctualitate.

Pe coasta de vest, Green Cargo se conectează prin terminalele APM și Arken din portul Göteborg și merge direct la Rosersberg, în nordul Stockholmului. Din portul Trelleborg, marfa trece prin Nässjö și continuă direct către Årsta, în sudul Stockholmului.
Transportul de mărfuri pe distanțe lungi pe calea ferată, în defavoarea celui rutier, reduce considerabil impactul asupra mediului. Transportul mărfurilor pe calea ferată între Göteborg și Rosersberg are ca rezultat o emisie de 0,032 kg CO2 comparativ cu 900 kg CO2 emise de transportul rutier de marfă. Iar între Trelleborg și Årsta, transportul feroviar de marfă ar reprezenta 0,04 kg CO2 față de 1.100 kg CO2 emise prin transportul rutier.

Foto&info: Green Cargo218 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *