Studiu: Căile Ferate Elvețiene (SBB) oferă cele mai bune servicii de transport feroviar din Europa

Studiu: Căile Ferate Elevețiene (SBB) oferă cele mai bune servicii de transport feroviar din Europa

Analiștii organizației Loco2 au publicat zilele acestea primul raport care compară mai multe companii de transport feroviar din Europa, pe primul loc în topul calității serviciilor fiind Căile Ferate Elevețiene (SBB). Comparația a fost gândită de Loco2 pentru a prezenta facilitățile disponibile pentru toate tipurile de călători și reprezintă un top al operatorilor feroviari din Marea Britanie și Europa, pe baza experienței pe care o oferă pasagerilor. Raportul este axat pe trenuri de mare viteză, pe distanțe lungi, cu călătorii de cel puțin 400 km. Loco2 a analizat 16 companii feroviare europene cu servicii care îndeplinesc aceste criterii. Loco2 a adunat date despre gama de facilități și servicii pe care fiecare companie le oferă diferitelor categorii de călători.

RAPORTUL POATE FI DOWNLOADAT IN TOTALITATE PE SITEUL LOCO2

Loco2 a invitat cei 16 operatori europeni feroviari să completeze un sondaj de 100 de puncte, bazat pe trei rute specifice, care au fost defalcate pentru a acoperi diferite tipuri de pasageri și tipurile de facilități pe care le-au oferit pentru fiecare audiență. Operatorilor li s-a oferit, de asemenea, ocazia de a include exemple de bune practici și de a prezenta cele mai bune facilități disponibile la bord pentru pasageri.

Următoarele companii europene de tren au participat la sondajul de 100 de puncte: Alleo, Deutsche Bahn (Căile Ferate Germane), Cross Country, Eurostar, Great Western Railway, Italo, Lyria, Renfe, SNCF, Thalys, Trenitalia, Virgin East Coast și Virgin Vest Coast. Pentru ceilalți trei operatori de transport feroviar, České dráhy, ÖBB și SBB, echipa Loco2 a efectuat cercetări aprofundate și aprofundate despre serviciile lor, pentru a se asigura că acestea au fost incluse în raport. Sondajul a fost efectuat între 20 martie și 20 aprilie 2018.
Varietatea este cuvântul de ordine în cadrul studiului. Există peste 150 de companii feroviare în Europa. Loco2 s-a concentrat în acest raport asupra câtorva jucători importanți cu rețele medii și lungi și trenuri rapide și de mare viteză. Toate au înregistrări extraordinare de siguranță și toate oferă o gamă de tarife adaptate la diferite bugete. Loco2 au fost martorii unei abundențe de excelență și au dentificat trei transportatori pentru performanța lor remarcabilă. În partea de sus a ligii se află operatorul feroviar național elvețian (de obicei abreviat în Elveția la SBB, CFF sau FFS). Trenurile elvețiene depășesc granițele Elveției și, în Elveția sau într-o călătorie internațională, au prezentat o excelentă uniformitate. Căile Ferate Elvețiene au ocupat primul loc în patru din cele douăsprezece categorii. Alți doi operatori merită menționați aici. Acestea sunt operatorul feroviar german Deutsche Bahn și ÖBB Austrian Railways. Fiecare a arătat o performanță de ultimă generație, cu excelență reală în anumite domenii. Dar acest raport este despre mai mult decât prezentarea celor mai buni operatori. Toate companiile feroviare revizuite sunt exemplificate în felul lor. Deci, câștigătorii reali aici sunt milioane de călători care, fie pentru afaceri, fie pentru plăcere, se îndreaptă spre șine. Călătoria cu trenul nu a fost niciodată atât de bună.

Înființată în 2006, comercial începând cu anul 2012, platforma online Loco2, premiată online, este singura platformă de căutare și rezervare pentru călătoriile interne cu trenul din Marea Britanie care acoperă și Europa, fără taxe de rezervare. Loco2 a fost creat de frații Andrews care sunt călători pasionați și ecologiști. În 2013, Loco2 a fost prima platformă de rezervare pentru a permite utilizatorilor să cumpere bilete de tren pentru călătorii interne și pe distanțe lungi în și în jurul Marii Britanii și Europa într-o singură tranzacție, și încă este și acum.Foto: Pixabay

2.240 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *