Siemens Mobility a contractat Knorr-Bremse pentru echipamente de frâna ce vor echipa 13 noi trenuri de mare viteză Sapsan pentru căile ferate rusești

Siemens Mobility a contractat Knorr-Bremse pentru echipamente de frâna ce vor echipa 13 noi trenuri de mare viteză Sapsan pentru căile ferate rusești

Knorr-Bremse a semnat un contract cu Siemens Mobility pentru furnizarea de echipamente pentru 13 trenuri de mare viteză pentru căile ferate ruse (RŽD). Pe baza platformei Velaro a producătorului de vehicule feroviare germane, trenurile vor funcționa în Rusia sub marca Sapsan (Falcon Peregrine). Acesta este al treilea contract de acest gen pe care Knorr-Bremse l-a semnat cu Siemens Mobility pentru echiparea modelului Velaro în Rusia, contribuind la asigurarea unei mobilități rapide, fiabile și extrem de eficiente.

Începând cu trimestrul IV 2020, Knorr-Bremse va începe să furnizeze către Siemens Mobility sisteme de frânare, acces și HVAC, ștergătoare de parbriz și surse pentru 13 trenuri de mare viteză cu zece vagoane. Cu locuri pentru 604 pasageri și o viteză maximă de 250 km / h, trenurile Velaro RUS vor parcurge traseul de 650 de kilometri între Moscova și Sankt Petersburg în aproximativ trei ore 45 de minute.

Echipamentele trebuie să îndeplinească cerințe deosebit de exigente datorită condițiilor climatice extreme întâlnite în regiunea reglementată de standardul tehnic GOST, care cuprinde Rusia și unele state vecine. În consecință, sistemele furnizate de Knorr-Bremse au fost proiectate să funcționeze în mod fiabil la temperaturi de până la -50 ° C.

Knorr-Bremse a furnizat deja echipament Siemens Mobility pentru 8 trenuri Sapsan în 2006 și încă 8 în 2011. Cele 13 noi Falcons Peregrine vor aduce dimensiunea totală a flotei la 29. Trenurile existente ating deja o cifră de disponibilitate impresionantă de peste 99% pentru ruta dintre cele mai mari două orașe ale Rusiei.


Foto&info: Knorr-Bremse

566 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *