Salonul Camionului din cadrul Translogistica 2018 a prezentat cele mai noi oferte pentru piața transporturilor rutiere din România

Salonul Camionului din cadrul Translogistica 2018 a prezentat cele mai noi oferte pentru piața transporturilor rutiere din România

Salonul Camionului din cadrul Translogistica 2018 s-a desfășurat în perioada 26-28 septembrie 2018 la Romexpo, fiind prezente mai multe companii, printre care Cefin Trucks și Ford Trucks.

Cefin Trucks
Cefin Trucks activeaza de aproape 20 de ani in domeniul auto ca furnizor de servicii si produse pentru profesionistii din lumea transporturilor. Activitatea noastra integreaza atat achizitiile cat si vanzarea de camioane si semiremorci rulate apartinand tuturor marcilor.

Ford Trucks
Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani, vine pe piața românească cu o gama completa de vehicule: Autotractoare, Vehicule pentru constructii si Vehicule Specializate. Ford Trucks exista pe piata din Romania din decembrie 2016, prin unic importator si distribuitor Cefin Trucks. Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Brasov, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea si Cluj.

În cadrul expoziției a fost prezentat și un autocar de lux produs de VDL Bus & Coach, model Futura FHD2, dedicat călătoriilor zilnice interregionale.
VDL Bus & Coach, model Futura FHD2
Foto: Andrei Marian

1.334 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *