Rail Cargo Austria a deschis noua filială din Serbia pentru a optimiza cu personal și locomotive transporturile către Turcia

Rail Cargo Austria a deschis noua filială din Serbia pentru a optimiza cu personal și locomotive transporturile către Turcia

ÖBB Rail Cargo Group Austria (RCG) anunță că a înființat o nouă filială în Serbia, ridicând numărul de țări în care operează cu personal și locomotive proprii la 13. Asta înseamnă conexiuni TransFER mai rapide către Grecia și Turcia pentru clienții noștri.

Noua filială de la Belgrad – Rail Cargo Carrier – Southeast d.o.o. – a făcut din Serbia a 13-a țară din Europa în care RCG oferă transport feroviar durabil de marfă cu personal și locomotive proprii. Noua întreprindere feroviară va furniza în principal servicii de tranzit între Turcia și Europa Centrală și de Sud-Est, consolidând astfel poziția de lider de piață a RCG în Turcia.

Fiind coloana vertebrală logistică durabilă a economiei europene, RCG oferă acum companiilor industriale sârbe o conexiune eficientă și durabilă la transportul feroviar european de marfă. Tracțiunea proprie în 13 țări oferă, de asemenea, un grad ridicat de flexibilitate – iar această flexibilitate face posibilă efectuarea transporturilor și mai rapid, mai eficient și într-un mod mai orientat către client dintr-o singură sursă.

Legătura cu Turcia are un potențial imens pentru un transport feroviar de marfă durabil și ecologic. În prezent, comerțul exterior al Turciei este încă puternic dependent de transporturile cu camioane. Transportul feroviar reprezintă în prezent doar aproximativ un procent din exporturile Turciei. Prin înființarea companiei în Serbia, RCG se asigură că transportul feroviar de marfă în Europa de Sud-Est se extinde și devine mai atractiv.

Foto: mobilitate.eu

560 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *