NCTD continuă achiziția de locomotive Siemens Charger

NCTD continuă achiziția de locomotive Siemens Charger

North County Transit District (NCTD) a comandat două locomotive suplimentare Siemens Charger, pentru o comandă totală de nouă unități. Aceste locomotive completează eforturile NCTD de a înlocui și de a transforma flota actuală de locomotive COASTER în vehicule mai eficiente, cu emisii mai mici. Noile locomotive vor extinde, de asemenea, dimensiunea flotei NCTD și vor permite NCTD să dubleze frecvența de serviciu COASTER pentru publicul călător din San Diego.

În 2018, NCTD a comandat inițial cinci locomotive Siemens Charger pentru a înlocui vehiculele care au atins durata lor de viață utilă. Prima comandă de locomotive a fost livrată și se află în prezent în faza de testare și punere în funcțiune. În 2019, Consiliul de administrație al NCTD a aprobat achiziționarea a două locomotive Siemens Charger suplimentare și a două noi trenuri (fiecare tren include o locomotivă Siemens Charger, precum și patru vagoane cu etaj și o cabină cu două niveluri de la un alt producător).

Locomotivele Siemens Charger vor îmbunătăți eficiența COASTER și durabilitatea generală, oferind o reducere estimată de 90% a emisiilor (comparativ cu modelele anterioare). Acest lucru va permite NCTD să îmbunătățească eficiența operațională, contribuind în același timp la obiectivele de durabilitate locală și de stat și calitatea aerului din California.

Important, locomotivele Siemens Charger respectă cele mai înalte standarde de emisii de astăzi. În plus față de certificarea Tier-4 de către EPA, Siemens Charger a fost recent verificat cu emisii de standardele stricte din California Air Resources Board (CARB).Foto&info: Siemens

833 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *