Moscova introduce încă 43 de tramvaie noi cu 3 secțiuni anul acesta

Moscova introduce încă 43 de tramvaie noi cu 3 secțiuni anul acesta

În 2022, flota de tramvaie din Moscova va fi mărită cu 43 de tramvaie cu podea joasă din trei secțiuni. Este vorba de tramvaie Vityaz produse de PC Transport Systems.

„Pe lângă furnizarea de tramvaie, producătorul se obligă să garanteze suportul de service al tramvaielor timp de 30 de ani – să efectueze reparațiile și întreținerea acestora. Astăzi, noile tramvaie funcționează pe 87% din trasee”, a spus Viceprimarul din Moscova.

Este planificat ca noile tramvaie să circule pe liniile 15, 30, 31 din nordul și nord-vestul orașului.

Tramvaiul ocupă în prezent locul doi după metrou în ceea ce privește capacitatea de transport. Este un mod de transport spațios, ecologic și fiabil. Tramvaiele de nouă generație au podea joasă, sistem de climatizare, porturi USB și prize USB Type-C pentru încărcare. Interiorul este dotat și cu elemente de fixare pentru biciclete, scaune cu rotile și cărucioare pentru copii.

În Moscova există peste 500 de tramvaie cu podea joasă. Aceasta reprezintă mai mult de jumătate din flota de tramvaie a orașului. Este planificat ca doar tramvaie moderne cu podea joasă să circule în capitală până la sfârșitul anului 2023.

PC Transport Systems este un dezvoltator și producător rus de mijloace moderne și inovatoare de transport electric urban. Înființată în 2013, Compania a consolidat experiența și competențele experților de top din peste 30 de orașe rusești și străine, profesioniști în design industrial, dezvoltări inginerești, construcție de vagoane urbane și vetronică sub steagul său. De la înființare, Compania s-a transformat în producătorul de top de tramvaie, lider în promovarea inovațiilor în mijloacele de transport electric urban în Rusia.

Compania este specializată în fabricarea unui material rulant complet cu podea joasă și produce 8 modele de tramvai cu podea joasă și 2 modele de transport electric cu roți: troleibuzul complet cu podea joasă Admiral cu operare autonomă sporită și autobuzul inovator Pioneer care utilizează МАС.

Foto&info: The official portal of the Moscow Mayor and Moscow Government354 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *