MAN reia producția de autobuze și camioane după pauza cauzată de COVID-19

MAN reia producția de autobuze și camioane după pauza cauzată de COVID-19

MAN a oprit producția la mijlocul lunii martie pentru a-și proteja angajații, dar și din cauza lanțurilor de aprovizionare rupte și a scăderii puternice a cererii de vehicule comerciale. În prezent, instalațiile de producție autobuze și camioane sunt repornite cu un concept complet de siguranță.

După o oprire de producție timp de aproximativ șase săptămâni, fabricile MAN Truck & Bus au reluat treptat producția la o capacitate redusă începând cu 27 aprilie 2020. Tot aici, protecția angajaților are prioritate, astfel încât măsurile extinse au fost implementate în conformitate cu plan detaliat. Acestea includ, printre altele, asigurarea unei distanțe mai mari între angajați, schimbarea rutelor și, dacă este necesar, echipament de protecție, precum și instruirea și instruirea angajaților.

Unii angajați atât în producție, cât și în administrație vor continua să lucreze timp scurt inițial sau vor folosi aranjamentele de lucru flexibile existente și vor lucra de acasă, acolo unde este posibil. Revenirea la birou va fi, de asemenea, eșalonată în conformitate cu conceptul de siguranță.

MAN Truck & Bus va continua să mențină pe deplin rețeaua de servicii pentru mărcile sale MAN și NEOPLAN, pentru a menține în funcțiune vehiculele de urgență, lanțurile de aprovizionare și transportul public local. Acest lucru se aplică atât companiilor proprii de servicii MAN, cât și companiilor partenere MAN Truck & Bus, atât timp cât acest lucru este permis de autoritățile din regiunea respectivă.


Foto&info: MAN

482 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *