Magazinul-de-carte, un loc de poveste la un click distanta

Anticariatul online Magazinul de carte exista pentru voi, cei pasionati de lectura, de frumos, de calitatea lucrului facut cu dragoste si daruire. Intre cele 30.000 de titluri de carti, viniluri, partituri musicale, reviste si almanahuri sau ziare vechi de pe rafturile virtuale ale Magazinului de carte puteti gasi cadoul perfect pentru un om drag.

Arata-i copilului tau cum ai ascultat tu prima poveste citita de parinti sau bunici, din carti cu colturi indoite, cu semne de carte crosetate. Incurajeaza-l sa foloseasca un calculator, dar nu-l lasa sa piarda nici mirosul foii de hartie, ingalbenita poate, dar cu aroma altor vremuri, altor peisaje.

Ofera in dar de ziua unui prieten bun un ziar cu data lui de nastere, va fi surprins si incantat cum nici nu iti imaginezi. Redescopera abecedarul pe care ai invatat sa scrii si sa citesti acum ani, poate zeci de ani.

Acceseaza site-ul anticariatului www.magazinul-de-carte.ro  si lasa-te inspirat. Comenzile se fac cat ai clipi, iar un iubitor de povesti iti va da orice detalii ai chef sa auzi despre noi, la numerele 0762 270 357 / 0757 095 450 sau pe e-mail contact@magazinul-de-carte.ro

808 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *