Knorr-Bremse oprește livrările pentru locomotivele din Rusia și se retrage din asocierea cu KAMAZ

Knorr-Bremse oprește livrările pentru locomotivele din Rusia și se retrage din asocierea cu KAMAZ

Războiul rusesc din Ucraina devine din ce în ce mai brutal pe zi ce trece și pare să nu existe un sfârșit în vederea suferinței de nespus a oamenilor de acolo, transmite conducerea Knorr-Bremse într-un comunicat în care anunță măsurile luate față de evenimentele din Ucraina. Războiul Rusiei nu este doar un atac asupra unei țări libere, ci și un atac la adresa democrației noastre libere și a valorilor noastre din Europa. Și este o amenințare la adresa păcii mondiale, mai spun aceștia.

Astfel, compania anunță că toate livrările cu Rusia ca destinație finală vor fi suspendate temporar până la o nouă notificare. Această hotărâre strictă a intrat în vigoare la doar câteva zile după începerea conflictului militar pentru a asigura faptul că nu sunt livrate produse sau sisteme care ar putea fi utilizate în vreun fel pentru scopuri militare.
Prin urmare, Consiliul Executiv a decis în de asemenea că nu va mai livra produse sau sisteme pentru locomotivele rusești. În plus, Knorr-Bremse părăsește Knorr-Bremse KAMA Systems for Commercial Vehicles, joint venture cu producătorul rus Kamaz.

Foto&info: Knorr-Bremse324 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *