Iosif Szentes rămâne directorul CFR Călători

CFR Călători a anunțat prelungirea contractului cu actualul director Iosif Szentes, contract care a expirat pe 20 martie 2017, acesta fiind director începând cu 10 martie 2015. Iosif Szentes este inginer, absolvent al Facultatății de Transporturi din cadrul Institutului Politehnic București, secția Tehnologia Transporturilor și Telecomenzi Feroviare. Sub managementul acestuia a fost lansat un program amplu de repunere în circulație a tuturor celor 120 de automotoare Siemens Desiro, a fost lansat un program de modernizare a vagoanelor și este în pregătire un program de modernizare a locomotivelor, în prezent acestea trecând prin reparații normale în cadrul SCRL Brasov.

„Voi sta alături de toți cei care împărtășesc aceleași valori ale corectitudinii și vă mulțumesc tuturor celor care veți duce mai departe trenul numit ‘CFR'”, a declarat Iosif Szentes.

De asemenea, sub managementul acestuia, CFR Călători a crescut în zona de comunicare și programe de promovare dar și programe culturale, prin locomotivele Hora și Pasărea Măiastra.

Foto: CFR Călători

916 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *