CSX a lansat o locomotivă ce comemorează serviciile de urgență din SUA
Transport

CSX a lansat o locomotivă ce comemorează serviciile de urgență din SUA

Locomotiva comemorativă „Spirit of our Law Enforcement” a CSX este prezentată la depoul de locomotive din Huntington, W.Va. CSXT 3194 este redenumit pentru a onora polițiștii nației care își dedică viața pentru a servi și proteja comunitățile.

„CSX este mândru de măiestria angajaților implicați în transformarea acestei locomotive într-un motor comemorativ special”, a spus Ed Harris, vicepreședinte executiv al CSX. “Acesta este un omagiu emoționant pentru bărbații și femeile care ne servesc în fiecare zi și se aliniază obiectivului CSX de a conecta membrii serviciului militar, primii respondenți și familiile lor la resursele și sprijinul de care au nevoie.”

Spiritul forței noastre de aplicare a legii se alătură colecției noastre de locomotive Pride in Service lansate în primăvara acestui an – Spiritul Forțelor noastre armate și Spiritul primilor noștri respondenți. Atunci când nu transportă marfa clienților, locomotivele sunt puse la dispoziție pentru evenimente speciale de-a lungul sistemului CSX.

Fiecare locomotivă este pictată pentru a onora cei cinci parteneri CSX Pride in Service și pentru a promova programul CSX Pride in Service, o inițiativă de investiții comunitare semnate, cu scopul de a avea un impact pozitiv asupra a 100.000 de membri ai serviciului militar, veterani, primii respondenți și familiile lor până în 2020.
Foto&info: CSX

164 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *