Talgo confirmă ofertarea cu trenul AVRIL pentru proiectul High Speed Two (HS2)

Talgo confirmă ofertarea cu trenul AVRIL pentru proiectul High Speed Two (HS2)

Producătorul feroviar de mare viteză, Talgo, a confirmat faptul că AVRIL, platforma sa de ultimă generație de material rulant, reprezintă baza ofertei companiei – prezentată la 5 iunie 2019 – pentru furnizarea parcului de trenuri britanic pentru High Speed Two (HS2), prima faza.

Talgo este renumit pentru calitatea distinctivă a produselor pe care le fabrică, iar AVRIL reprezintă cea mai recentă evoluție a trenurilor de mare viteză, utilizată în prezent în Spania, Arabia Saudită și Asia Centrală. Trenurile Talgo prezintă o tehnologie unică, dovedită de mulți ani, care asigură experiența și confortul de clasă mondială pentru pasageri, maximizând capacitatea de așezare și minimizând amprenta de carbon și costurile de întreținere.

Compania este principalul producător de pe piața spaniolă de material rulant foarte rapid, ultra-competitivă; singurul din lume în care sunt prezenți aproape toți furnizorii globali.
AVRIL a fost aleasă de Renfe, una dintre cele mai importante companii de operare a trenurilor din Europa, pentru a forma nucleul flotei de foarte mare viteză, cu 30 de trenuri aflate în construcție, pentru care Talgo va oferi un suport complet de întreținere pe parcursul vieții proiectate de 30 de ani.Foto&info: Talgo

687 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *