Olandezii de la NS au lansat un număr special pentru călătorii care se simt nesiguri în trenuri

Cea mai sigură cale ferată din Europa este în Olanda lucrând constant la prevenirea incidentelor la trecerile la nivel

În aceste vremuri, serviciul de transport călătorii cu trenul este diferit de cel cu care ne-am obișnuit. Contactul personal, de exemplu, cu șeful de tren este mai puțin evident. Astfel NS dorește să ofere călătorilor posibilitatea de a intra întotdeauna în contact direct cu NS în cazul în care se întâmplă ceva în tren sau dacă există o stare de nesiguranță.

Prin urmare, NS pune la dispoziție un număr de telefon (0613181318) începând de joi, 30 aprilie, unde pasagerii din transportul feroviar pot raporta nesiguranța sau probleme în trenurile NS printr-un mesaj WhatsApp sau SMS. Călătorii vor fi apoi în contact direct cu centrul de control NS, care va evalua monitorizarea necesară pentru fiecare situație.

Marjan Rintel, membru al Consiliului de Administrație al NS: „În ultima vreme, mai puțini oameni călătoresc cu trenul. Astfel, călătoria cu trenul arată diferit față de pasagerii noștri. Cu acest serviciu dorim să oferim călătorilor posibilitatea de a solicita întotdeauna ajutorul nostru acolo unde este necesar. Împreună asigurăm o călătorie plăcută și sigură cu trenul.”

Pasagerii sunt alertați cu privire la numărul de telefon prin intermediul ecranelor de informații ale trenului.Foto&info: NS

536 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *