Reportaj – Mobilitate.eu la InnoTrans 2022

Reportaj - Mobilitate.eu la InnoTrans 2022

Mobilitate.eu se află zilele acestea la Berlin, unde in calitate de redactie de presa acreditata la eveniment va prezenta in timp real expozitia si tehologiile prezentate de marii producatori prezenti la Messe Berlin. Astazi, 19.09.2022, a avut loc deschiderea si prezentarea expozitiei exterioare pentru presa acreditata. Mobilitate.eu a fost singura redactie din Romania acreditata si prezenta la evenimentul de astazi, printre cei 85 de jurnalisti cu acreditare la eveniment.

Mai multe imagini cu toate exponatele prezentate pot fi vazute în secțiunea dedicata InnoTrans 2022 pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde vor fi realizate etapizat toate prezentările.

In conferinta de incepere au luat cuvantul oficialii Messe Berlin, InnoTrans si ai celor care sustin organizarea evenimentului, grupuri din industrie si camere de comert. Intregul reportaj actualizat zilnic in urmatoarea perioada il puteti vedea pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu.

InnoTrans este cel mai important târg internațional de tehnologie de transport și are loc la fiecare doi ani la Berlin. Subdivizată în cele cinci segmente de târg Tehnologie Feroviară, Infrastructură Feroviară, Transport Public, Interioare și Construcție de tuneluri, InnoTrans ocupă toate cele 42 de săli disponibile la Centrul Expozițional din Berlin.

O caracteristică unică a InnoTrans este zona exterioară și de expoziție pe șine, unde totul, de la vagoane cisternă la trenuri de mare viteză, sunt prezentate pe 3 500 de metri de șină.

InnoTrans oferă producătorilor de vehicule posibilitatea de a demonstra autobuzele pe o zonă statică de prezentare a autobuzelor și un traseu demonstrativ, tip circuit, destinat autobuzelor electrice inovative. InnoTrans este organizat de Messe Berlin.

Al treisprezecelea InnoTrans are loc în perioada 20-23 septembrie 2022.

1.338 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *