JYSK România deschide cel de-al 47-lea magazin din țară în Oradea

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 47-lea magazin din țară în Oradea. Cu o suprafață totală de 1000 mp, JYSK Oradea va fi cel de-al treilea magazin JYSK din oraș și se va deschide joi, 17 august, în strada Decebal nr. 61A, începând cu ora 08.00.

„Oradea este primul oraș din România în care JYSK a deschis un magazin în urmă cu 10 ani, așadar locuitorii de aici ne cunosc de foarte mult timp. Din Oradea a pornit povestea JYSK în România, o poveste care a ajuns acum la capitolul 47. Acum anunțăm cu bucurie deschiderea celui de-al treilea magazin JYSK din oraș și cel de-al 47-lea magazin din țară. Orădenii ne cunosc produsele și serviciile și cu siguranță vor aprecia ofertele foarte bune pe care le vom avea în săptămâna deschiderii, pentru a sărbători inaugurarea noului magazin. De exemplu, la saltelele PLUS și GOLD vom avea reduceri de până la 70%, saltelele fiind una dintre categoriile de produse cele mai căutate de clienții noștri. În luna iulie am înnoit sortimentul de saltele, un motiv în plus pentru ca orădenii să ne viziteze la deschidere”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.Pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Oradea din strada Decebal nr. 61A, compania a pregătit un eveniment special. În ziua inaugurării, pe 17 august, începând cu ora 08.00, clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Întreaga echipă a magazinului JYSK Oradea Decebal așteaptă cu nerăbdare deschiderea celui de-al treilea magazin JYSK din oraș. Clienții vor găsi aici produsele scandinave cu care s-ao obișnuit – mobilier și accesorii pentru casă moderne și de calitate, precum și perne, plăpumi, saltele și produse pentru dormitor destinate unui somn sănătos și corect. Între 17 și 23 august, orădenii au o mulțime de motive să viziteze noul magazin din Oradea, pentru că vom avea oferte de până la 75% la peste 1000 de produse pentru a sărbători deschiderea”, a declarat  Loredana Olar, Director de magazin JYSK Oradea Decebal.
 
Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Oradea .
Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.
Foto: JYSK

1.319 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *