Căile Ferate Ruse au comandat 13 trenuri de mare viteză Siemens Velaro RUS

Căile Ferate Ruse au comandat 13 trenuri de mare viteză Siemens Velaro RUS

Căile Ferate Ruse (RZD) au comandat 13 trenuri Velaro RUS de mare viteză de la Siemens Mobility și Ural Locomotives, un joint-venture al Sinara Group și Siemens AG. Comanda are un volum de aproximativ 1,1 miliarde de euro. Contractul include, de asemenea, întreținerea trenurilor pe o perioadă de 30 de ani RZD a comandat inițial 8 trenuri Velaro de la Siemens Mobility în 2006 și a plasat o comandă de încă 8 trenuri în 2011.

Contractul a fost semnat în paralel cu Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF) de Oleg Belozerov, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al RZD, Dmitry Pumpyansky, Președintele Consiliului de Administrație al Grupului Sinara, Joe Kaeser, CEO al Siemens AG, și Sabrina Soussan, CEO al Siemens Mobility.

Trenurile Velaro cu 10 vagoane vor opera între Moscova și Sankt-Petersburg și vor contribui la satisfacerea cererii tot mai mari de servicii pe linia de 650 de kilometri cu cel mai mare volum de pasageri din Rusia. Velaro numit „Sapsan” (Peregrine Falcon) din Rusia și este special conceput pentru calea largă a țării și pentru temperaturile extreme (de la -40 ° C la +40 ° C). Trenurile Sapsan sunt echipate cu sistemul național de control al trenurilor din Rusia și pot găzdui aproximativ 550 de pasageri. Echipamentul de ultimă oră al trenului, designul de înaltă calitate și un program variat de divertisment pentru pasageri oferă călătorilor caracteristici speciale și confort. Trenurile sunt deservite și întreținute la depoul Siemens Mobility din Sankt Petersburg.Foto&info: Siemens Mobility

1.691 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *