Alstom va livra încă cinci tramvaie Citadis la Frankfurt

Alstom va livra încă cinci tramvaie Citadis la Frankfurt

Alstom a semnat un contract cu operatorul de transport din Frankfurt am Main, Germania, pentru livrarea a 5 tramvaie Citadis suplimentare, Stadtwerke Verkehrsgesellschaft Frankfurt am Main mbH (VGF). Această opțiune a contractului semnat în iunie 2018 între Alstom și VGF pentru 38 de tramvaie Citadis aduce numărul total de vehicule care urmează să fie livrate la 43. În plus față de tramvaie, Alstom va furniza instruire, reparații și servicii de garanție, precum și piese de schimb pentru 40 de ani. Primele două vehicule vor fi livrate în 2020. Din 2021, Alstom va livra douăzeci de vehicule pe an.

Tramvaiele Citadis ale Alstom vor circula pe rutele existente în Frankfurt, îmbunătățind mobilitatea într-un oraș cu o creștere rapidă. Prognozele demografice indică faptul că centrul orașului Frankfurt va ajunge la o populație de aproape 825.000 de locuitori până în 2020 și va avea până la 2,5 milioane de locuitori în zona metropolitană.

Citadis pentru Frankfurt este un vehicul cu podea 100% joasă, oferind o experiență superioară pentru pasageri, cu suprafețe mari de sticlă, LED-uri pentru iluminare caldă, omogene, scaune individuale mari și informații despre călătorie pe ecrane mari. Acesta include inovații, cum ar fi sistemele de asistență a vatmanului și o serie de senzori de siguranță și servicii auxiliare. Tramvaiul cu trei secțiuni va avea o lungime de 31,5 metri, cu o capacitate maximă de 197 pasageri. Ușile duble de-a lungul întregii lungimi a tramvaiului asigură accesibilitate sporită. Modificările speciale pentru piața germană includ patru boghiuri pivotante și vagoane cu structură din oțel.Foto&info: Alstom

1.147 Vizualizări

1 thought on “Alstom va livra încă cinci tramvaie Citadis la Frankfurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *