Alstom depășește cota de 100 de locomotive Traxx DC3 vândute

Alstom continuă să-și extindă oferta de locomotive electrice Traxx DC3. Alstom a semnat trei noi contracte de furnizare pentru locomotive Traxx în a doua jumătate a lunii ianuarie 2022 pentru un total de 13 locomotive, anunță compania în prezentul comunicat de presă.

Astfel, cele mai noi comenzi pentru gama Traxx DC3 sunt următoarele:
– GTS Rail of Bari a anunțat o comandă pentru cinci unități suplimentare cu Last Mile (LM). Acestea se vor alătura celor 14 GTS Traxx DC2 (E.483) și celor 8 locomotive Traxx DC3.
– Sucursala italiană a companiei de leasing Railpool a comandat cinci Traxx DC3 LM. Acestea se vor adăuga celor 10 deja aflate în serviciu și celor 5 locomotive pe care Railpool le-a moștenit de la LOCOITALIA.
– Operatorul privat Medway Italia a cumpărat trei Traxx DC3. Flota companiei va crește pentru a include nouă locomotive, trei deja în funcțiune, trei în producție în curs de livrare și ultimele trei care au fost comandate în ianuarie.
De la prima comandă de 40 de locomotive primită în decembrie 2017 de la Mercitalia Rail (Grupul Ferrovie dello Stato), mai mulți operatori privați și companii de leasing au optat pentru această nouă locomotivă de ultimă generație. Cele 101 locomotive au fost achiziționate de opt clienți diferiți, în optsprezece comenzi de bază separate sau execuții de opțiuni. Ultimele trei contracte, atribuite în ianuarie, sunt dovada încrederii clienților care lansează comenzi repetate pentru a-și mări flota existentă. Livrările celor 13 locomotive Traxx sunt planificate între mai 2022 și prima jumătate a anului 2023.

Foto: Alstom676 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *