De luni se redeschide traficul pe Pasaj Grant sensul Turda – Crângași cu restricții

De luni se redeschide traficul pe Pasaj Grant sensul Turda – Crângași cu restricții

Lucrările de reabilitare și consolidare avansează la pasajul Grand, începând de luni urmând să fie redeschis traficul pe sensul Turda – Crângați, pe un singur fir de circulație. Lucrările se vor concentra acum pe al doilea fir de circulație și pe linia de tramvai, urmând ca până la finalul lunii octombrie lucrarea pe acest sens să fie încheiată.

Conform PMB „Pentru buna desfășurare a circulației rutiere în zona Podului Grant, și având în vedere începerea noului an școlar, începând cu data de 09 septembrie 2019, ora 06.00, se va da în circulație banda 1 (marginală) a Căii 2 a pasajului (sens Turda-Crângași), bretelele aferente acesteia rămânând închise.”Foto: Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje București

545 Vizualizări

4 thoughts on “De luni se redeschide traficul pe Pasaj Grant sensul Turda – Crângași cu restricții

  1. Salut,

    Nu inteleg de ce deschid sensul Turda-Crangasi pe o banda daca rosturile de dilatare nu au fost inlocuite.
    Din ce s-a observat, s-au scos rosturile de dilatare, au refacut armatura si turnat ciment peste armatura pastrand distanta cu placi de Polistiren expandat.

    Se observa ca au turnat asfalt peste acesta inventie romaneasca, rosturi de dilatare facute din Polistiren expandat.

  2. Procedura este buna si corecta, dar in situatia asta se pune trafic pe pod, portiunea de armaturi trebuie refacuta datorita temperaturilor de vara si a traficului urias care o sa fie pe o singura banda ce vor duce la probleme calitate a lucrarii. Asta va duce la blocarea din nou a sensului de mers. Pentru rosturi nu trebuia sa existe o licitatie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *