Bucuresti

STB SA va introduce plata călătoriei direct cu cardul la centrele de vânzare și în cele 400 de autobuze Otokar Kent

STB SA a lansat licitația pentru „servicii de introducere a sistemului de plata prin pos a titlurilor de calatorie prin centrele de emitere si reincarcare carduri, linia turistica, mijloacele de transport public si automatele de vanzare STB SA”, în valoare de 1,4 milioane lei. Ofertele pot fi depuse până la data de 25.06.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 25.09.2019. Conform SEAP, soluția va fi standardizată Europay, VISA și MASTERCARD iar echipamentele vor fi de ultimă generație compatibile EVM, cu soluții standardizate pentru Payment Card Industry. Un total de 237 centre de vânzare a titlurilor de călătorie va fi echipat cu noile tehnologii.

Apoi, în vehicule, vor fi realizate plăți direct cu cardul bancar contactless în cele 400 de autobuze Otokar Kent, pentru un total de 1180 validatoare, sistemul fiind compatibil doar cu validatoarele moderne implementate pe noile autobuze. În viitor, acest tip de plată va fi compatibil și cu viitoarele validatoare moderne din noile serii de tramvaie și autobuze achiziționate de STB SA.Foto: mobilitate.eu

354 Vizualizări

7 comments

  1. De ce doar pe Kenturi? Mercedesurile inca sunt majoritare si daca ii mai punem si pe cei care folosesc regionalele,ma gandesc ca ar fi venit în sprijinul acestora si nu-s puțini.

  2. Marian,pentru liniile 104 și 123 de pe Unirii în plan ce a ramas sa primească??? Hybride sau electrice??? Sigur din ce stiu este ca la cet sud vitan vom avea statii de încărcare.

    1. 123 jumatate din parc cu hibride daca nu se schimba pe o linie de Piata Romana. 104 nu e inclusa in niciun grafic, ramane cu Otokar.

  3. Marian,e vreun plan cu linia 124 să fie suplimentata pe modelul celorlalte linii de teapa ei gen 106,236,221,etc.care au fost suplimentate de la un tur,la doua,trei,cinci ture??? Să devină atractiva??? Acum vine o data la doua-trei ore…Alte voci spun că ar urma să fie desființată…

      1. Continuând discuția atunci care este rolul menținerii liniei 124 cu un singur tur? Din ce stiu linia asta ar fi menținută pentru a-i scoate pe cei de la inml sau fundația Aisteda ,în centru? Dar constatarea ar fi cine așteaptă două,trei ore un autobuz,mai ales că îl mai avem pe 223 sau 102 și apoi cu 123 sa iesi in centru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *