Skoda livrează un tramvai ForCity Smart Artic X34 suplimentar în Schöneiche

Skoda livrează un tramvai ForCity Smart Artic X34 suplimentar în Schöneiche

Compania Škoda Transtech va livra un tramvai suplimentar ForCity Smart Artic X34 pentru firma germană Schöneicher-Rüdersdorfer Strassenbahn GmbH (SRS). Valoarea totală a contractului este de aproximativ 3 milioane de euro. Tramvaiul va fi fabricat în Kajaani, Finlanda și livrat în Germania în primăvara anului 2020.

Vânzarea marchează sfârșitul producției ForCity Smart Artic Helsinki și acesta va fi ultimul vehicul de acest tip care va fi produs. Schöneiche a achiziționat în octombrie 2018 două vehicule pre-serie Helsinki Artic.

„Suntem foarte fericiți să oferim SRS ultimul tramvai din serie, care oferă pasagerilor germani accesibilitate de 100% cu podea joasă și totuși o platformă confortabilă și silențioasă. În strânsă cooperare cu Compania de Transport Helsinki City, am dezvoltat un tramvai care este fiabil și eficient din punct de vedere energetic și s-a dovedit a fi alegerea potrivită nu numai pentru Helsinki. Această afacere dovedește succesul continuu pe piața internațională „, spune Lasse Orre, CEO al Škoda Transtech.

Compania Škoda Transtech a dezvoltat tramvaiul ForCity Smart Artic Helsinki în strânsă colaborare cu Compania de Transport Helsinki (HKL). Primele tramvaie Artic au fost în funcțiune la Helsinki din 2013, iar 60 dintre acestea funcționează în prezent. Compania de Transport Helsinki a comandat un total de 72 de vehicule de acest tip.

Tramvaiul cu trei secțiuni ForCity Smart Artic Helsinki are un ecartament de 1.000 mm, are o lungime de 27.4 m și o podea complet joasă. Tracțiunea integrală, șasiul robust și designul punții permit funcționarea fără probleme în condiții climatice dificile.Foto&info: Skoda Transtech

1.154 Vizualizări

1 thought on “Skoda livrează un tramvai ForCity Smart Artic X34 suplimentar în Schöneiche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *