Siemens produce noua serie de tramvaie din Bremen

Siemens produce noua serie de tramvaie din Bremen Bremer Straßenbahn AG (BSAG) has ordered 67 Avenio trams from Siemens. The order includes an option for up to 17 additional trams. The Avenio can clearly be identified as a new member of the BSAG fleet: It features the company's signature bright red paint and references to the linear design and the BSAG logo used on earlier trams.

Operatorul german Bremer Straßenbahn AG (BSAG) a comandat un nou lot de tramvai pentru Free Hanseatic City. Contractul este pentru 67 tramvaie Avenio și include opțiunea pentru cumpărarea a până la 17 tramvaie suplimentare. Tramvaiele cu patru secțiuni vor fi livrate pentru rețeaua de tramvaie din Bremen începând cu primăvara anului 2019.

„Modern, confortabil, fiabil, durabil și natural fără obstacole – este noul tramvai pentru toată lumea din Bremen”, a declarat purtătorul de cuvânt al BSAG Hajo Müller. „Semnarea contractului de astăzi marchează un moment esențial pentru transportul public din Bremen și în regiunea metropolitană. Avenio este tramvaiul ideal pentru comunitatea din Bremen. Prin spațiul interior, accesul wireless la Internet și sistemul de informare cu monitoare duble îndeplinesc toate cerințele pentru confort și calitate pe care noi și călătorii noștri le așteaptă de la un tramvai modern „.

„Urmând München, Den Haag și Doha, Bremen este al patrulea oraș pe care îl furnizăm cu Avenio. Designul nostru modular asigură că Avenio poate fi adaptat nevoilor particulare ale fiecărui oraș și poate fi utilizat flexibil într-o infrastructură exigentă”, a spus Jochen Eickholt, CEO al diviziei Siemens Mobility.

Foto: Siemens Mobility

732 Vizualizări