Reloc Craiova a livrat a doua din cele 40 de locomotive electrice ce vor fi modernizate

Reloc Craiova a livrat a doua din cele 40 de locomotive electrice ce vor fi modernizate

Reloc Craiova a livrat în prima săptămână din octombrie a doua locomotiva din seria de 40 de vor fi modernizate în următoarea perioadă. Locomotiva 804 a depoului Bucuresti Calatori a inceput să circule săptămâna aceasta, in data de 08.10.2020 avand primul drum la Constanta, cu IR1585, suprinsă de mobilitate.eu în zona Bucuresti Baneasa. In următoarea perioadă urmează să iasa de la modernizare locomotivele 005, 359, 796 si 624, cel putin acestea fiind plecate la Reloc Craiova.

CFR Călători a lansat în luna noiembrie 2018 o licitație pentru „Reparaţie planificată tip RG la locomotivele electrice de 5100 KW cu montare instalaţie pentru comanda locomotivei ICOL şi Alte servicii de reparaţii constatate în prezenţa Recepţiei CFR pe fluxul de reparaţie tip RG la locomotivele electrice de 5100 KW”, cu o valoare estimată la 124,2 milioane lei. Contractul vizează 40 de locomotive cu sistem de comandă clasică, pe care va fi montat sistem de comandă ICOL. Termenul pentru modernizarea celor 40 de locomotive este de 24 de luni.Foto: mobilitate.eu

2.754 Vizualizări

2 thoughts on “Reloc Craiova a livrat a doua din cele 40 de locomotive electrice ce vor fi modernizate

    1. Instalatie COmanda Locomotiva, este pur si simplu o prescurtare, nu efectiv un produs al unei companii. Fiecare instaleaza ce ICOL produce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *