Primăria Capitalei lansează lucrările de proiectare și execuție la pasajul Doamna Ghica – Colentina
Bucuresti

Noul proiect tehnic al pasajului Doamna Ghica cuprinde linii de tramvai pe axul podului

Proiectul pasajului Doamna Ghica a fost comentat și criticat încă de la lansare de opinia publică și Asociația Metrou Ușor, din cauza faptului că nu se respecta proiectul liniei de tramvai dintre Pipera și Pantelimon prevăzut în PMUD. În urma numeroaselor luări de poziție, specialiștii PMB au actualizat și modificat proiectul, fiind cuprinsă și implementarea liniei de tramvai în zona pasajului, după cum urmează:

Noul proiect tehnic al pasajului Doamna Ghica cuprinde linii de tramvai pe axul poduluiFoto: Primaria Capitalei

432 Vizualizări

3 comments

  1. In contextul dat mai era nevoie de o astfel de investiție tip pasaj și nu se putea doar reconfigura zona in care să includă și linia de tramvai alaturi de traficul rutier??? Și doi la mana ce linii de tramvai vor fi duse în zona după ce se termina lucrarea???

  2. Si unde se va duce tramvaiul de pe pasajul D-na Ghica, daca mai departe nu exista sina si nu a existat niciodata pe acolo tramvai? Va rade STB-ul toate rondurile centrale abia reabilitate de catre Primarie pana in Pantelimon sa faca linii de tramvai (care oricum par cam inguste pentru a incapea 2 linii de tramvai).

  3. Ca off topic treaba cu acele v3auri care urmează să ajungă la Militari următoarea mutare va fi dispariția lui 8 și 35? Si ducerea lui 11 în Ghencea? Mai circula niște voci cum ca 19 ar urma să fie dus la Zetari în locul lui 8 ca sa suplinească lipsa acestuia si ca alternativă la 23,Marian?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *