Mercedes livrează uși de protecție a șoferului pentru autobuzele Citaro

Mercedes livrează uși de protecție a șoferului pentru autobuzele Citaro

În special în perioada de pandemie COVID 19, șoferii de autobuze urbane sunt printre lucrătorii vitali pentru sistem. Transportul public ar fi de neconceput fără angajamentul lor. În același timp, aceștia sunt expuși unui risc crescut de infecție datorită contactelor cu numeroase persoane. Pentru a proteja șoferii de autobuz de infecții, Mercedes oferă acum o soluție profesională de modernizare cu o ușă specială de protecție a șoferului, formată dintr-un panou de separare, pentru autobuzele Citaro.

Începând cu 27 aprilie, pasagerii aflați în transportul public în Germania au fost obligați să poarte mști faciale. În același timp, aceasta este și prima protecție oficială pentru șoferii de autobuz. Banda de barieră care limitează zona șoferului, ușile de frontale închise, geamurile de separare improvizate sunt măsuri prin companiile de transport au reacționat rapid după izbucnirea pandemiei pentru a-și proteja șoferii de autobuz de infecții. Dar acestea nu sunt soluții permanente.

Acesta este motivul pentru care Mercedes oferă acum uși durabile și profesionale de protecție a șoferului, cu un panou de separare pe toată suprafața, ca soluție de modernizare pentru autobuzele Citaro. Fereastra de separare este realizată din sticlă de siguranță întărită și are o lățime de 780 de milimetri și o înălțime de aproape 1400 mm și acoperă spațiul dintre pasageri și cabina șoferului. Este disponibil atât într-o versiune închisă, cât și cu mici deschideri pentru vânzarea biletelor.

Mercedes oferă soluția de închidere a ușii de siguranță a șoferului pentru actuala serie Citaro, care a fost lansată în 2011. Acesta este în serviciu în Europa și nu numai, în zeci de mii de autobuze urbane și autobuze interurbane și, de asemenea, la CapaCity, versiunea de capacitate.

Ușa de protecție a șoferului asigură o vedere nerestricționată prin parbriz către oglinzile exterioare, precum și spre oglinda interioară, fiind omologată în conformitate cu regulamentul ECE R43.Foto&info: Daimler Press

683 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *