Liebrecht & wooD construiesc un mall in Cernica

Liebrecht & wooD, o companie europeană care operează pe piața imobiliară din România din anul 2001, dă startul unui proiect important pentru shopping-ul din zona Bucureștiului – Cernica Park, cu o investiție de peste 200 de milioane de euro în România. Liebrecht & wooD Group inaugurează noul drum de acces către autostrada A2, situat la 15 km de centrul orasului București. Drumul – finanțat în întregime de către dezvoltator – oferă locuitorilor din Cernica, Fundeni și întreaga zonă Călărași acces rapid către autostradă, precum și posibilitatea de extindere și dezvoltare a zonei.

Cernica Park va fi dezvoltat pe o suprafață de 34ha, parte a unui lot de 60ha deținut de grupul Liebrecht & wooD și va include un FASHION HOUSE Outlet Centre, un hypermarket, o galerie comercială tradițională, un magazin DIY, un magazin de mobilă, un magazin de articole sportive și multe altele.

Proiectul va oferi un total de 88.000 mp de spațiu comercial extensibil până la 100.000 mp, va avea peste 3.500 de locuri de parcare, fiind proiectat cu mare atenție la calitatea arhitecturii și a amenajării. Astfel, construcția proiectului va începe în anul 2016.

Cei 4 km de drum au fost construiți de Liebrecht & wooD Group în colaborare cu autoritățile locale din Cernica și Fundeni, (județul Călărași), dar și de autoritățile de reglementare relevante inclusiv Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale (CNADNR), Direcția Regiunea de Drumuri și Poduri București (DRDP), Administrația Națională “Apele Române” (ANAR), și Sistemului Naţional de Gospodărire a Apelor (SNGA). Finalizarea drumului aduce beneficii importante locuitorilor din zonă, ei se pot bucura acum de o reducere cu 30 de minute din timpul călătoriei spre centrul orașului. În viitor, drumul va garanta, de asemenea, și un acces direct către Cernica Park – un project de retail în valoare de cca. 110 milioane de euro.

„Drumul, în valoare de 5 milioane de euro, este un exemplu perfect al viziunii Liebrecht & wooD în ceea ce privește dezvoltarea proiectelor imobiliare. Soluția a fost realizată în baza unei atente analize a mediului și a beneficiarilor pentru a asigura o integrare armonioasă. Suntem încântați că și autoritățile locale împărtășesc această idee. Această soluție de trafic constituie prima etapă în dezvoltarea proiectului Cernica Park – un loc extraordinar pe harta de retail a României, dar și un loc important pe harta europeană a proprietăților Liebrecht & wooD Group.”- a declarat Patrick Van Den Bossche, Managing Director al Liebrecht & wooD Group.

„O soluție eficientă de trafic integrată într-o rețea regională și locală constituie o parte esențială a oricărui proiect imobiliar modern dezvoltat în Europa. Cum Bucureștiul își depășește continuu granițele actuale, localități precum Cernica sau Fundeni sunt, de asemenea, în creștere, în special în ceea ce privește dezvoltarea imobiliară rezidențială. Suntem mândri de a fi pionieri în realizarea unui plan ambițios de extindere a zonei metropolitane a Bucureștiului și de a crea o structură urbană adecvată zonei. Cernica Park – bazat pe un concept numit „centru de putere” – oferă toate facilitățile necesare pentru a îmbunătăți confortul locuitorilor și pentru a garanta un acces rutier comod” – a adăugat Patrick Van Den Bossche.

Cernica Park nu va fi doar un centru comercial, ci o investiție pe scară largă ce va stimula economia și va crea multe oportunități de locuri de muncă în zonă. Proiecul are toate premisele pentru a deveni un loc ideal și ușor accesibil pentru cumpărături frecvente, dar și o destinație perfectă de recreere pentru locuitorii orașelor din jur, inclusiv București și Constanța, deservind 3 milioane de locuitori pe o rază de 90 min.

„Suntem încântați să inaugurăm noul drum care oferă navetiștior acces ușor către locul de muncă, școli și alte facilități. Este un privilegiu pentru noi să fim parte din proiectul Cernica Park și sperăm că acesta este doar începutul unei colaborări pe termen lung. Parteneriatul cu Liebrecht & wooD consolidează potențialul de creștere al zonei și oferă locuitorilor o varietate de oportunități în viitorul apropiat.” – a spus Gheorghiță Cărtușanu, primarul Fundeni.

„Posibilitatea de a susține proiectul Cernica Park a fost o mare oportunitate pentru noi și suntem foarte fericiți să participăm la inaugurarea noului drum de acces. Aceste tipuri de proiecte sunt o necesitate pentru zona noastră și suntem încântați că Liebrecht & wooD a decis să investească într-un astfel de plan substanțial. Suntem siguri că Cernica Park va fi mult mai mult decât un centru comercial, va fi vectorul principal in zona Cernica pentru locuri de muncă și pentru acces facil la autostrada A2 și la centura București.”- a spus Gelu Apostol, primarul de la Cernica.

Comunicatul: http://www.liebrecht-wood.ro/

1.372 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *