Libertatea – Primăria Capitalei reziliazlă contractul pentru cele 100 troleibuze Bozankaya

Primăria Capitalei și Bozankaya au semnat oficial contractul pentru 100 de troleibuze noi

Conform unui articol publicat de Libertatea, după semnarea contractului cu Bozankaya, producătorul trebuia să prezinte în termen de 45 de zile certificatul de omologare al noului troleibuz, certificat care conform articolului nu a fost prezentat niciodată. Astfel, primăria a demarat procedurile de reziliere a contractului, insa nu sunt cunoscute mai multe detalii legate de procedură, mai ales ca prototipul troleibuzului era inca asteptat la depoul Bujoreni încă din luna septembrie.

Primarul General al Capitalei a semnat în luna martie contractul privind achizitia a 100 de troleibuze noi. Licitatia a fost castigata de singurul ofertant inscris in acest proces, care a fost declarat castigator ca urmare a indeplinirii cerintelor solicitate in caietul de sarcini, Asocierea turco-germana Bozankaya Otomotiv Marina Imalat Ithalat Ve Ihracat A.S. – Sileo Gmbh. Potrivit contractului, livrarea se făcea incepand cu luna noiembrie 2020 şi se va intinde pe o perioada de 16 luni, dupa cum urmeaza: primul troleibuz va fi livrat in luna noiembrie 2020 pentru omologare, iar ulterior, restul troleibuzelor vor fi livrate pana in februarie 2022.Foto: Bozankaya

1.546 Vizualizări

2 thoughts on “Libertatea – Primăria Capitalei reziliazlă contractul pentru cele 100 troleibuze Bozankaya

  1. Marian,dar cum sa declari un câștigător ca si comisie cand nu ai certificatul la dosar de omologare,dar altminteri sa mai si semnezi contractul? S-a mizat ca vin intre timp cu el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *