InnoTrans 2022 – Stadler prezintă rama Flirt electric-diesel-hybridă pentru Transport for Wales

În cadrul InnoTrans 2022, Stadler a prezentat rama electrică cu trei moduri de acționare, Flirt Tri-Mode, care operează în mod normal alimentată la catenara, iar în lipsa acesteia poate opera în mod electric și diesel. Are lungimea de 80,7 metri și o capacitate de 190 locuri pe scaune și 204 în total, la 4 persoane pe metru pătrat.

Trenurile vin cu un powerpack pentru stocarea energiei la bord, unde este implementat atât motorul diesel, cât și bateria de tracțiune. Trenurile se vor alimenta cu energie electrică la nord de Cardiff și cu motorină la sud.

Mai multe imagini cu toate exponatele prezentate pot fi vazute în secțiunea dedicata InnoTrans 2022 pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde vor fi realizate etapizat toate prezentările.

„Suntem extrem de mândri să avem noile noastre trenuri Stadler expuse la InnoTrans în acest an și suntem încântați să începem să le implementăm în rețeaua noastră din Wales and Borders în lunile și anii următori. Suntem într-o călătorie de transformare la Transport for Wales, iar aceste noi trenuri reprezintă o parte cheie a îmbunătățirii experienței clienților, astfel încât să putem încuraja mai mulți oameni să călătorească în mod durabil cu transportul public. Acestea sunt trenuri moderne, cu caracteristici de înaltă calitate, care vor oferi clienților noștri un transport mai accesibil, mai fiabil și mai ecologic”, spune Alexia Course, director comercial Transport for Wales.

În comanda pentru Transport for Wales, trenurile Flirt Tri-Mode vor veni în configurații cu trei și patru vagoane. Vor fi 17 unități cu patru vagoane și 7 unități cu trei vagoane, ambele care operează pe rețeaua Wales & Borders.

476 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *