InnoTrans 2022 – Windhoff prezintă noi utilaje pentru liniile de tren și tramvai și semnează un nou contract cu o companie din Germania

În cadrul expoziției InnoTrans 2022, Windhoff a expus un utilaj macara, multifuncțional, care poate fi utilizat pe liniile de tramvai, acesta are posibilitatea de a ridica peste 1000 kg, cu un sistem cu brat de 10,5 metri. Alimentarea se realizează atât cu ajutorul rețelei de contact dar și cu ajutorul unui sistem electric alimentat de la baterie sau generator diesel. Utilajul multifuncțional prezentat poate fi extins cu mai multe vagoane platformă, pentru transportul stâlpilor, al rolelor cu fir de contact și a altor materiale utilizate în cadrul lucrărilor.

Mai multe imagini cu toate exponatele prezentate pot fi vazute în secțiunea dedicata InnoTrans 2022 pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde vor fi realizate etapizat toate prezentările.

Utilajul prezentat este construit pentru Verkehrsgesellschaft Frankfurt am Main (VGF), compania anunțând în cadrul InnoTrans 2022 semnarea unui contract cu VGF și pentru livrarea a două utilaje pentru întreținerea căii de rulare. Ceremonia de semnare a avut loc chiar în cadrul evenimentului. Windhoff este o companie din Rheine pe râul Ems care se concentrează pe proiectarea, fabricarea și furnizarea unei game largi de produse de înaltă tehnologie, de la vehicule feroviare până la construcții de căi ferate, depouri feroviare și tehnologii de manevră.

422 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *