InnoTrans 2022 – PKP Intercity prezintă unul din vagoanele pentru serviciile intercity și semnează un contract cu PESA pentru 59 de modernizări extinse

PKP Intercity a prezentat în cadrul InnoTrans 2022 un vagon de clasa 2a din seriile modernizate recent, compania lucrând permanent cu uzine locale din Polonia, PESA și FPS. În cadrul InnoTrans 2022, PKP Intercity a semnat un nou contract, cu PESA, în valoare de 79 milioane de euro, pentru modernizarea extinsă a 59 de vagoane din seriile 152A și 154A, modernizare care le va duce la viteza maximă de 200 km/h, vor fi echipate cu aer condiționat, sisteme de informare, uși și compartimente optimizate, toalete moderne, prize USB și alte facilități moderne pentru călători.

Vagonul prezentat la InnoTrans 2022 este unul de clasa 2a, modern, cu sistemele de acces automatizate, sistemele de rezervare a locurilor digitale, un compartiment și toaletă mare pentru persoanele cu disabilități. Interiorul este construit din materiale durabile, ecologice și antivandalism.

697 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *