InnoTrans 2022 – Polonezii de la Newag au prezentat rama hybrid cu supercapacitori primind primul premiu IRIS Gold din Europa

În cadrul expoziției feroviare de la InnoTrans 2022, polonezii de la Newag au prezentat una din cele mai noi rame Impuls 2 Hybrid, primele rame cu supercapacitori. Ramele sunt destinate operării în regiunea Pomerania de Vest, pe ruta Szczecin – Kołobrzeg. Pot atinge viteza de 160 km/h, sunt echipate cu climă și funcții care le permit utilizarea pe rute variate, de la cele urbane până la cele de lung parcurs interregional. În modul hybrid, ramele pot atinge 120 km/h. Noul sistem de alimentare cu supercapacitori permite operarea ramei înafara zonelor cu rețea de alimentare electrică, înlocuind sistemul hibrid bazat pe alimentarea electrica și alimentarea diesel înafara zonelor electrificate.

Mai multe imagini cu toate exponatele prezentate pot fi vazute în secțiunea dedicata InnoTrans 2022 pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde vor fi realizate etapizat toate prezentările.

În cadrul InnoTrans 2022, Newag a primit certificarea IRIS Gold pentru rama inovativă. Certificarea International Railway Industry Standard (IRIS) este o certificare la nivel de companie bazată pe standardul ISO 9001, dar include informații specifice despre subiecte legate de industria feroviară, cum ar fi managementul proiectelor, managementul schimbării și proiectarea. Compania se laudă cu primul certificat IRIS Gold emis vreodată în Europa.

895 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *