InnoTrans 2022 – Alstom prezintă rama electrică Coradia Stream HC pentru Luxemburg

În cadrul InnoTrans 2022, Alstom a prezentat rama electrică Coradia Stream HC, parte dintr-o serie de 34 de unități pentru operatorul feroviar Luxemburg Railways (CFL). Noile trenuri pot prinde viteza maximă de 160 km/h și sunt echipate cu sisteme ETCS și ATO. Mai mult, noile trenuri au un sistem de auto-pilot tip GoA2. Noile trenuri vin cu lungimi de 80 și 160 metri, fiind compatibile cu rețelele feroviare din Belgia și Franța de asemenea. Pentru asigurarea unei capacități crescute, trenurile au vagoanele din capete cu etaj.

Mai multe imagini cu toate exponatele prezentate pot fi vazute în secțiunea dedicata InnoTrans 2022 pe Platforma de comunicare Mobilitate.eu, unde vor fi realizate etapizat toate prezentările.

Trenurile pentru CFL vin cu cele mai noi tehnologii care oferă cea mai bună experiență posibilă atât pasagerilor, cât și personalului CFL. Acestea au zone spațioase și bine iluminate pentru lectură și odihnă, zone pentru biciclete, precum și grupuri sanitare și zone dedicate persoanelor cu mobilitate redusă. Trenurile sunt dotate cu WIFI și iluminare LED. Acestea prezintă acces ușor pentru fluxul de pasageri și sunt echipate cu un sistem dinamic de informare a pasagerilor. Toate vagoanele sunt echipate cu camere de securitate pentru a spori siguranța pasagerilor și a echipajului. Trenurile îndeplinesc cele mai înalte standarde de interoperabilitate.

715 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *