Holmen alege trenurile inteligente ale Green Cargo pentru transportul lemnului în Suedia

Softronic Craiova testează primele două locomotive Transmontana ce vor deschide seria de livrări către Green Cargo Suedia

Holmen a făcut un nou pas în strategia durabilă, deoarece cele mai mari exploatări forestiere ale Holmen sunt situate în nordul Suediei, în timp ce o mare parte din producția sa industrială are loc în sud. Pentru a-și asigura aprovizionarea cu lemn și a adăuga valoare operațiunilor, Holmen își va transporta acum lemnul spre sud pe trenurile Green Cargo.

„Având in vedere creșterea capacitații planificate la gaterul Braviken, dorim sa stabilim o furnizare fiabila si constanta de lemn pentru fabricile proprii, crescând in același timp valoarea activității noastre. Suntem încântați să putem folosi trenuri pentru a transporta lemnul din pădurile noastre din nord spre fabrici din sud, într-un mod durabil din punct de vedere ecologic și economic „, spune Sören Petersson, Senior Vice President Forest.

Holmen a colaborat mult timp cu Green Cargo pentru transportul lemnului de celuloză și a transportat bușteni între locații din nordul Suediei. De-a lungul anilor, cererea și volumele au crescut, iar acum colaborarea a fost extinsă pentru a include destinații din sudul Suediei, precum și o nouă soluție de transport cu mai multe trenuri și un vagon nou. Aceasta înseamnă că este posibil să se transporte mai mult lemn pe mai multe trenuri către mai multe locuri, o soluție logistică care este durabilă din punct de vedere ecologic și economic, dar și punctuală și bună pentru siguranța rutieră.

„Suntem un partener de încredere care menține o înaltă calitate și punctualitate, ceea ce permite Holmen să-și planifice afacerea în jurul trenurilor noastre. Oferim consistență pentru Holmen, fără surprize, într-un pachet complet care utilizează o soluție de transport nou dezvoltată. Acestea au dovedit factori critici în parteneriatul nostru reînnoit „, explică Johan Roswall, agent de vânzări la Green Cargo.


Foto: mobilitate.eu

1.632 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *