EP Rail achiziționează a șaptea locomotivă Softronic Transmontana și închiriază două locomotive Siemens EuroSprinter

EP Rail achiziționează a șaptea locomotivă Softronic Transmontana și închiriază două locomotive Siemens EuroSprinter

Compania de transport feroviar de marfă EP Rail a achiziționat de la Softronic Craiova a șaptea locomotivă Transmotana, cea cu numărul 60, după ce anii trecuți a achiziționat unitățile 35, 36, 37, 38, 39 și 48, urmând în viitor să continue achiziția de locomotive noi de la Softronic Craiova.

Mai mult, recent am putut vedea pe șinele din România și două locomotive Siemens EuroSprinter, seria 189, numerele 804 și 806, inchiriate pentru cel puțin un an de zile de la Siemens Mobility, completând astfel parcul de locomotive de generație nouă, alături de cele 5 locomotive Smartron achiziționate în 2020.

S.C. E-P Rail S.R.L. este o companie din România cu capital social integral privat care are ca obiect principal de activitate prestarea serviciilor de transport feroviar de mărfuri şi a serviciilor conexe transportului feroviar. Compania a fost înființată în anul 2013 și deține subfiliale în Slovacia, Slovenia, Ungaria, Austria și Germania.2.064 Vizualizări

2 thoughts on “EP Rail achiziționează a șaptea locomotivă Softronic Transmontana și închiriază două locomotive Siemens EuroSprinter

    1. Nu, doar au nevoie de locomotive fiind o companie in plina expanseiune, iar locomotivele respective au fost cea mai buna oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *